CONFERèNCIA CRISTINA GARMENDIA

Sota el títol Innovació, què hi ha de nou?, Cristina Garmendia analitzarà en Les Conferències de ADEIT la situació actual de la innovació en el territori espanyol, els seus canvis en els últims anys i les perspectives de futur en aquest àmbit.

«Com a exministra de Ciència i Innovació i Presidenta d’una Fundació que es dedica a entendre la Innovació, tinc el privilegi de ser convidada, amb certa freqüència, a actes molt diversos, on s’espera que done la meua visió sobre el que ens ofereix el futur. La meua primera temptació és sempre acudir a la nostra xarxa d’amics científics i tecnòlegs per a aprendre d’ells i tractar de conèixer els temes candents en cada àrea. Us confesse que, cada vegada més, reprimisc aquesta inclinació natural».

Garmendia compartirà amb el públic assistent les vuit tendències que ajudaran a entendre com s’innovarà en el futur pròxim. Vuit fenòmens que des de la Fundació COTEC que ella presideix han obligat a redefinir el propi concepte del terme innovació.

 

Confirmació d'assistència

Dimarts 31 de gener de 2017 a les 18:30 hores. Saló d'Actos d' ADEIT. Gràcies per confirmar la vostra assistència omplint este formulari abans del 30 de gener. Aforament limitat.
  • En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seues dades personals seran incorporades a un fitxer titularitat de la Fundació Universitat-Empresa de València - ADEIT, i seran utilitzades amb a les finalitats d'aquest formulari dins de les tasques realitzades per a la gestió de cursos, pràctiques, beques i altres activitats formatives o congressos. Addicionalment, en cas de no marcar la casella inferior, dóna el seu consentiment per a tractar les seues dades amb finalitats d'accions de difusió de les activitats d'aquesta entitat. Les seues dades podran ser comunicades a aquelles terceres persones necessàries per a les finalitats d'aquest formulari, entre elles i segons el cas, al professorat, tutors i tutores directors i directores i entitats patrocinadores del curs, pràctica, activitat o congrés, a les empreses o entitats participants en el programa de pràctiques, a entitats asseguradores, i per obligacions legals. Així mateix dóna el seu consentiment perquè les seues dades, inclosa la seua imatge (fotografies i vídeo), puguen ser objecte de difusió en mitjans de comunicació i llocs web d’ADEIT amb finalitats informatives i promocionals de determinats esdeveniments o activitats. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant ADEIT en la següent adreça: Plaça Verge de la Pau, 3, 46001 València, o bé per email a datos@adeituv.es, aportant còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.